• Eigen deken was / reparatie service

 • Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

 • Paardenverzorgings artikelen

 • Diverse stalartikelen

 • Strooisels en bodembedekkers

 • Outlet en vrijetijdskleding

 • Kingsland kleding

Hondenvoer Tilburg

Hondenvoer Tilburg - vogelvoer-tilburg_img_6257

De winkel van Thielen Diervoeders is gevestigd in Tilburg en hier kunt u terecht voor voer en aanverwante producten voor kleindieren zoals knaagdieren, honden, katten en vogels. Het assortiment aan hondenvoer is vrij uitgebreid met merken als Caro Croc, Fokker, Royal Canin, Smolke, Cavon, Canex, Besterly, Ekanuba en Denkadog. Bent u op zoek naar een speciaal soort hondenvoer of wilt u graag een professioneel advies betreft het beste hondenvoer voor uw trouwe viervoeter? Kom dan eens langs bij Thielen in Tilburg

Pagina's

Nieuws

Google pagina's

 • Kattenvoer Tilburg

  Binnen de winkel van Thielen Diervoeders, gevestigd in Tilburg, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan kattenvoer. Zowel bekende als minder bekende merken zijn standaard verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan kattenvoer en kattenbakvulling van merken als Carcocat, Versele-Laga (Lara), Oke cat en Royal Canin. Daarnaast heeft Thielen ook een gevarieerd assortiment van eigen huismerk. Kom eens langs in de winkel in Tilburg en laat u adviseren over het meest geschikte kattenvoer voor uw huisdier. 
 • Paardenvoer Tilburg

  In de winkel van Thielen Diervoeders, gevestigd in Tilburg, kunt u terecht voor een groot assortiment aan paardenvoer. Zowel kwaliteitsmerken als Havens, Pavo en Cavalor als de meer eenvoudige paardenvoer merken zijn binnen de winkel vertegenwoordigt. U kunt hier dus ook terecht voor producten als pulp, zemelen, maïsmeel, maïsvlokken, gepofte mais, spelt, zwarte haver, gerste vlokken, lijnzaad ed geplette haver. Bestelt u meer dan 10 artikelen dan wordt uw bestelling zelfs kosteloos aan huis bezorgd. Kom eens langs bij in de winkel in Tilburg of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
 • Voedingssupplementen paarden

  Ook op het gebied van voedingssupplementen voor paarden kunt u terecht bij Thielen Diervoeders, gevestigd in Tilburg. In de ruime winkel is een groot assortiment voedingssupplementen opgenomen bestaande uit merken als Equimins, Hofman’s Lieve en Pavo. Kom eens langs in de winkel aan de Hultenseweg 79 in Tilburg en laat u adviseren over voedingssupplementen voor uw paarden door het team van Thielen Diervoeders. 
 • Stalbenodigdheden paarden

  Bent u op zoek naar bezems, schoppen, rieken, kruiwagens, schrikdraad apparatuur, hooiruiven, drinkbakken, voerkarren, emmers, voerbakken, voerscheppen, zadel houders, bestrijding tegen ongedierte of hoofdstel houders? Breng dan eens een bezoek aan Thielen Diervoeders. Binnen de winkel in Tilburg kunt u het gehele jaar door terecht voor een groot assortiment aan stalbenodigdheden voor paarden. Kom eens langs of neem contact op voor meer informatie. 
 • Ruwvoeders paarden

  Paarden eten van nature voornamelijk ruwvoeders. Thielen Diervoeders verkoopt in de uitgebreide winkel in Tilburg diverse ruwvoeders voor paarden. Hierbij kunt u denken aan Hartog grasmix, Hartog Compact, Hartog Lucerne-Mix, Hippofan Horsedinner, Hooi en Duits Weidehooi. Het is ook mogelijk om de gewenste producten bij u aan huis te bezorgen. Bij een afname van 10 producten of meer komt Thielen uw order in de regio van Tilburg kosteloos aan huis bezorgen. Benieuwd naar het grote assortiment aan ruwvoeders voor paarden? Kom dan eens langs bij Thielen Diervoeders en laat u adviseren over de mogelijkheden.
 • Vogelvoer Tilburg

  Naast het grote aanbod aan ruwvoeders en paardenvoeders kunt u bij Thielen ook terecht voor vogelvoer. In de uitgebreide winkel kunt u terecht voor een groot assortiment aan voer voor vogels zoals kanaries, tropen, wildzang, parkieten, agaponide, duiven, kippen en sierhoenders. Bekende merken als Versele-Laga, Havens, Garvo, Kasper Faunafood en Roosens zijn dan ook binnen de winkel vertegenwoordigt. Van vetbol en pinda tot mengelingen van kwaliteitsmerken, bij Thielen in Tilburg kunt u terecht voor al uw vogelvoer en andere benodigdheden. 
 • Kingsland outlet

  In de kledingoutlet van Thielen in Tilburg kunt u terecht voor diverse artikelen op het gebied van paarden en ruiters. Hierbij kunt u onder andere denken aan vrijetijd- en wedstrijdkleding van Kingsland en Kentucky. Van de merken Kingsland en Kentucky vind u binnen de outlet onder andere schoenen, jassen, rijbroeken, poloshirts, wedstrijdblouses, bodywarmers, fleece vesten en sweaters. Breng eens een bezoek aan de outlet van Thielen en profiteer van interessante acties en scherpe prijzen.
 • Scheermachine paarden

  Bij Thielen Diervoeders, gevestigd in Tilburg, kunt u tijdelijk een scheermachine voor paarden huren. Een scheermachine is per dag te huur maar ook voor een kort weekend. In dit laatste geval kunt u vanaf zaterdag 12.00 uur tot en met maandag 11.00 uur bij u op locatie gebruik maken van de scheermachine speciaal voor paarden. Mocht u hier interesse in hebben dan is het wel verplicht om u vooraf te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. U betaald een standaard borg voor het huren van de scheermachine en deze ontvangt u weer retour bij correcte inlevering van het apparaat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.
 • Aubiose Hennepstro

  Thielen Diervoeders is de importeur van Aubiose hennepstro voor Nederland. Aubiose hennepstro is een perfecte bodembedekker voor paardenstallen en gelijkwaardige onderkomens. Middels eigen transport kan Thielen Diervoeders door heel Nederland en zelfs in het buitenland de door u gewenste hoeveelheid Aubiose hennepstro leveren.
 • Strooisels, bodembedekkers, Hennepstro

  Thielen Diervoeders is gevestigd in Tilburg centraal gelegen in de provincie Noord Brabant. Op het gebied van strooisels, bodembedekkers en hennepstro is Thielen Diervoeders voor heel Nederland de best denkbare leverancier. Strooisels en bodembedekkers worden door Thielen Diervoeders in heel Nederland aangeboden. Thielen heeft een eigen wagenpark en kan altijd leveren vanuit een grote eigen voorraad als het gaat om bijvoorbeeld hennepstro, strooisels en bodembedekkers. Thielen is tevens voor heel Nederland de importeur van Aubiose hennepstro.
 • Paardendeken wassen

  Uw paardendeken laten wassen kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Thielen Diervoeders uit Tilburg. Vakkundigheid gegarandeerd en met behulp van professionele machines wordt elke paardendeken super schoon gewassen. Thielen Diervoeders heeft ook een eigen outlet in kleding en de collectie van Kingsland is groots te noemen.
 • Bodembedekker stal

  Bij Thielen kunt u terecht voor de perfecte bodembedekker voor uw stal of dierenverblijf. Een bodembedekker is in vele soorten leverbaar, hierbij kunt u onder andere denken aan gemalen tarwestro, vlas, houtkrullen, zaagsel en koolzaadstro. Zowel particulieren als bedrijven, veehouderijen en maneges kunnen bij Thielen in Tilburg terecht voor de gewenste bodembedekker. Grotere bestellingen in de regio rondom Tilburg kunnen zelfs bij u aan huis worden bezorgd. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden of kom langs in de winkel en bekijk het grote assortiment op het gebied van een bodembedekker voor uw stal met eigen ogen.
 • Strooisels stal

  Bent u op zoek naar geschikte strooisels of bodembedekkers voor uw stal of dierenverblijf? Breng dan eens een bezoek aan de winkel van Thielen in Tilburg. In het uitgebreide assortiment aan stal strooisels zijn onder andere zaagsel, stro, vlas, aubiose hennepstro en houtkrullen opgenomen. Thielen beschikt over een eigen transportservice en kan grotere bestellingen waar gewenst bij u op locatie bezorgen. Kom eens langs bij Thielen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 
 • Paardendeken reparatie

  Enkele jaren geleden heeft Thielen Diervoeders het dienstenpakket uitgebreid met de mogelijkheid tot de reparatie van een paardendeken. Een paardendeken word bij Thielen binnen eigen beheer gerepareerd waardoor u te allen tijde verzekerd bent van een snelle service. Mocht u gebruik willen maken van de reparatie service dan is het wel gewenst om het paardendeken schoon aan te leveren of vooraf bij Thielen te laten reinigen. Mochten de kosten van de reparatie aan uw paardendeken hoger oplopen dan 20,-- euro dan word er altijd contact vooraf contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden omtrent de reparatie van een paardendeken. 
 • Paardrijkleding Tilburg

  Naast de winkel met allerlei soorten diervoeders en aanverwante producten beschikt Thielen, gevestigd in Tilburg, ook over een eigen paardrijkleding outlet. In de outlet is van alles verkrijgbaar zoals jassen, blouses, rijbroeken, poloshirts, vesten, sweaters, schoenen en bodywarmers. Alle paardrijkleding word aangeboden tegen scherpe outlet prijzen en per seizoen word de collectie vernieuwd. Kom langs in de paardrijkleding outlet van Thielen in Tilburg en profiteer van kwaliteitskleding tegen scherpe prijzen. 
 • Waterdicht paardendeken

  Naast het repareren van een paardendeken kunt u bij Thielen ook terecht voor het waterdicht maken van een dit product. Binnen eigen beheer word uw paardendeken behandeld zodat het een goede bescherming biedt tegen vocht. Thielen kan echter geen garantie geven op beschadigde dekens of behandelde dekens welke aan extreme invloeden van regen worden blootgesteld. Vanaf 10 stuks komt Thielen de dekens in de regio van Tilburg bij u ophalen en deze worden na behandeling weer netjes bij u afgeleverd. Interesse in het waterdicht laten maken van een paardendeken? Neem dan contact op of kom langs in de winkel in Tilburg.
 • Dierenvoer Tilburg

  Thielen levert al vele jaren dierenvoer voor zowel grote als kleine dieren vanuit hun winkel in Tilburg. Het assortiment aan dierenvoer is onderverdeeld in paardenvoeders, ruwvoeders en kleindiervoeders zoals voer voor katten, honden, knaagdieren en vogels. Naast een uitgebreid assortiment aan dierenvoer kunt u in de winkel in Tilburg ook terecht voor aanverwante artikelen op het gebied van de verzorging voor uw dier of zijn verblijf. Kom eens langs en bekijk met eigen ogen het grote assortiment aan dierenvoer bij Thielen Diervoeders in Tilburg.
 • Dierenwinkel Tilburg

  Thielen Diervoeders is gevestigd aan de Hultenseweg in Tilburg. Binnen de uitgebreide dierenwinkel kunt u terecht voor diervoeders, stalartikelen, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, strooisels, bodembedekkers, ruiterkleding en veel meer. Thielen levert zowel aan particulieren als aan bedrijven, veehouderijen en maneges. Grotere bestellingen worden in de regio van Tilburg zelfs bij u aan huis bezorgd. Kom langs in de dierenwinkel van Thielen en profiteer van een groot aanbod tegen concurrerende prijzen.
 • Verzorgingsproducten paard

  Binnen de winkel van Thielen kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor uw paard. Bij verzorgingsproducten kunt u denken aan producten ten behoeve van de hoeven, gewrichten, huid, haar, spieren, eczeem, insecten, wonden en het onderhoud aan leder. Daarnaast is het binnen de winkel mogelijk een scheermachine te huren voor uw paard. Laat u adviseren bij Thielen over alle producten en kies voor verzorgingsproducten van de juiste kwaliteit voor uw paard. 
 • Staart en manen eczeem

  Staart en manen eczeem is een jaarlijks terugkerend probleem bij een groot deel van de Nederlandse paarden populatie. Testen die vorig jaar gedaan zijn met Horsemolen skin care support hebben zeer goede resultaten bij staart en manen eczeem. Voor informatie over Horsemolen skin care support en de werking bij staart en manen eczeem neem contact op met Thielen diervoeders.
 • Organische tuinbemesting

  het ia weer voorjaar tijd voor uw organische tuinbemesting te gaan gebruiken. de organische tuinbemesting is geschikt voor zowel uw siertuin als groente tuin denk hierbij aan organo-top of trio. Thielen diervoeders kan u advies geven over organische tuinbemesting welke voor u geschikt is. wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.