paardenvoer Tilburg - ruiterkleding-11. paardenvoer Tilburg - cocoon-2.
paardenvoer Tilburg - openingstijden.
paardenvoer Tilburg - banner_1.

Eigen deken was / reparatie service

paardenvoer Tilburg - banner_2.

Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

paardenvoer Tilburg - banner_3.

Paardenverzorgings- artikelen

paardenvoer Tilburg - banner_4.

Diverse stalartikelen

paardenvoer Tilburg - banner_5.

Strooisels en bodembedekkers

paardenvoer Tilburg - banne_6.

Outlet en vrijetijdskleding

paardenvoer Tilburg - img_6220.

paardenvoer Tilburg


In de winkel van Thielen Diervoeders, gevestigd in Tilburg, kunt u terecht voor een groot assortiment aan paardenvoer. Zowel kwaliteitsmerken als Havens, Pavo en Cavalor als de meer eenvoudige paardenvoer merken zijn binnen de winkel vertegenwoordigt. U kunt hier dus ook terecht voor producten als pulp, zemelen, maïsmeel, maïsvlokken, gepofte mais, spelt, zwarte haver, gerste vlokken, lijnzaad ed geplette haver. Bestelt u meer dan 10 artikelen dan wordt uw bestelling zelfs kosteloos aan huis bezorgd. Kom eens langs bij in de winkel in Tilburg of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Pagina's

Zoek resultaat van "paardenvoer Tilburg" binnen Pagina's

Nieuws

Zoek resultaat van "paardenvoer Tilburg" binnen Nieuws

Nieuwe partij outlet Kingsland wintercollectie26 oktober 2013

Vanaf vandaag ligt er bij Thielen Diervoeders in de winkel weer een deel van de nieuwe partij outlet Kingsland wintercollectie. Diverse Kingsland rijbroeken, bodywarmers, fleece vesten, paardendekens, hondenkussens.
Alles scherp geprijst. Op=Op

Nieuwe stagiaire bij Thielen Diervoeders19 december 2013

Hoi allemaal!

In ben de nieuwe stagiare bij Thielen Diervoeders. Mijn naam is Teun van Hees en ik ben 21 jaar. Ik doe de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness op de HAS Hogeschool in 's-Hertogenbosch. De komende vier maanden ga ik een tevredenheids- en marktonderzoek houden voor Thielen Diervoeders. Naast dit onderzoek mag ik deel van de tijd meewerken in het bedrijf, zo leer ik alle facetten van het bedrijf kennen. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vrienden en ben ik actief in de paardensport en dan met name springen. Na deze opleiding wil ik niet verder studeren, maar wil ik graag een baan in de Agro-foodsector. Ik hoop een fijne en leerzame tijd bij Thielen Diervoeers te gaan hebben, wat zeker zal lukken met dit team.

Eindejaarsknaller bij Thielen Diervoeders25 december 2013

Eindejaarsknaller in onze winkel!!

Tussen kerst en de jaarwisseling krijgt u 1 euro korting op iedere zak dierenvoer.
Alleen geldig in de winkel op 27, 28, 30 en 31 december!

Nieuwsbrief 201418 april 2014

De lente staat weer voor de deur, dit betekent dat er weer flink in de tuin gewerkt wordt om alles er weer mooi bij te leggen. In deze editie van de Nieuwsbrief zal aandacht besteedt worden aan de producten die Thielen Diervoeders hiervoor in het assortiment heeft. Hierbij kan gedacht worden aan potgrond en de organische meststoffen. Daarnaast zijn en worden er weer veel dieren geboren de komende tijd. Er zal informatie gegeven worden over drie producten van Havens die wij in onder andere het assortiment hebben om dieren een goede start te geven: Green-Line Start & Grow, L&S Muesli en Ferto-LAC 3 Merrie-speciaalbrok. Ook heeft Thielen Diervoeders weer een leuke LIKE&WIN Facebook actie voor de paardenliefhebber en heeft Besterly een interessante Fok- en opfok actie voor paarden. Als laatste willen wij u er op wijzen dat we zaterdag 26 april gesloten zijn in verband met Koningsdag. 

Lees hier onze volledige nieuwsbrief!

FIJNE FEESTDAGEN24 december 2015

Thielen Diervoeders wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en bruisend 2016.

Wij zijn blij en dankbaar voor het gestelde vertrouwen en hopen u ook volgend jaar tot onze klantenkring te mogen rekenen!

Zomerjeuk bij paarden16 maart 2016

Zomerjeuk, zomereczeem is een veel voorkomend probleem bij  paarden 

Horsemolen skin care support is een product dat bijdraagt aan de vermindering en zelfs voorkoming van zomereczeem bij paarden. Horsemolen skin care support is opgebouwd uit grondstoffen die erg antibacterieel, immuun versterkend en toxinebindend werken. Staart en maneneczeen (SME) is een alergie dat bij paarden kan voorkomen en voor  grote problemen  zorgen. 

Horsemolen biedt met de skin care support een oplossing. De huidlaag moet optimaal gezond worden.

Hoe doe je dat:

1 Zorg dat u paard een goede conditie score heeft  en zeker niet aan de dikke kant zit. Als dit zo is laat uw paard afvallen.

2 Start met gebruik van Horsemolen  skin care support in maart/april en houd dit vol gedurende drie maanden voor een optimalegezondheid van de huidlaag

3 In combinatie met Horsemolen Q line 309 heeft uw het beste resultaat. Het is een brok die laag is in suiker. De alleurone die verwerkt is in deze brok brengt het bloedsuiker gehalte bij een paard omlaag . Ook bij  andere brok werkt Horsemolen skin care support het kan alleen wat langer duren voordat het product optimaal werkt.

Voor meer informatie neem contact op met Thielen Diervoeders.

Vakantieperiode 201629 juli 2016

De vakanitieperiode komt er weer aan, de winkel blijft gewoon open en hebben geen aangepaste openingstijden.

We hebben dan een lagere bezetting, wees dus op tijd met bestellen.

Iedereen een fijne vakantie gewenst namens team Thielen Diervoeders.

Februari maand acatie 20186 februari 2018

In de maand februari is het bij Thielen Diervoeders opruiming bij de Outlet kleding. 

                 3 HALEN 2 BETALEN

 Het goedkoopste artikel gratis. Deze actie is alleen geldig in de winkel. Ruilen niet mogelijk

paardenvoer Tilburg - bekijkookeens.

paardenvoer Tilburg - thielen-meststoffen.

paardenvoer Tilburg - thielen-aubiose.