• Eigen deken was / reparatie service

  Eigen deken was / reparatie service

 • Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

  Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

 • Paardenverzorgings artikelen

  Paardenverzorgings artikelen

 • Diverse stalartikelen

  Diverse stalartikelen

 • Strooisels en bodembedekkers

  Strooisels en bodembedekkers

 • Outlet en vrijetijdskleding

  Outlet en vrijetijdskleding / Kingsland kleding

 • Boerenwinkel

  boerenwinkel.nl

Strooisels en bodembedekkers

Thielen Diervoeders levert vele soorten strooisels en bodembedekkers voor dierenverblijven van paarden en kleindieren. Hierbij kunt u denken aan gehakseld of gemalen tarwestro, koolzaadstro, houtkrullen, tarwe gerstestro en vlas. Ook zaagsel behoort tot het assortiment van strooisels en bodembedekkers en hierbij heeft u de keuze uit eerste keus wit ventiel geperst, Plus med waar ontsmettingsmiddel aan is toegevoegd en zaagsel wat machinaal gedroogd is.

Al deze strooisels en bodembedekkers worden zowel aan particulieren als aan bedrijven, zoals veehouderijen en maneges, geleverd. Middels de eigen transportservice van Thielen kunnen grotere bestellingen in de regio zelfs bij u op locatie worden bezorgd. De vrachtwagens zijn voorzien van een “kooiaap”, oftwel een mobiele heftruck , waardoor de spullen heel gemakkelijk vanuit de vrachtwagen kunnen worden gelost.  

Naast het leveren van allerlei soorten strooisels mag Thielen Diervoeders zich ook Nederlands importeur van Aubiose hennepstro noemen. Deze bodembedekker is perfect toepasbaar in de paardenstal of bij klein-dieren zoals knaagdieren of vogels. Voor meer informatie over dit product kunt u een kijkje nemen op http://www.aubiose.nl.

Breng een bezoek aan de winkel en bekijk met eigen ogen het grote assortiment aan strooisels en bodembedekkers, of neem eens vrijblijvend contact op met Thielen voor een antwoord op al uw vragen.