• Eigen deken was / reparatie service

  Eigen deken was / reparatie service

 • Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

  Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

 • Paardenverzorgings artikelen

  Paardenverzorgings artikelen

 • Diverse stalartikelen

  Diverse stalartikelen

 • Strooisels en bodembedekkers

  Strooisels en bodembedekkers

 • Outlet en vrijetijdskleding

  Outlet en vrijetijdskleding / Kingsland kleding

 • Boerenwinkel

  boerenwinkel.nl

Handelsonderneming Thielen Diervoeders


Het in Tilburg gevestigde Thielen Diervoeders bezit een uitgebreide winkel, een transportbedrijf en een fouragehandel. Naast de diervoeders wordt er een groot assortiment aan verzorgingsartikelen, stalartikelen, strooisels, bodembedekkers en ruiterkleding aangeboden. Zowel agrariërs als particulieren en ook bedrijven kunnen hiervoor dan ook bij Thielen Diervoeders terecht. Binnen de fouragehandel is Thielen Diervoeders Nederlands importeur op het gebied van Aubiose Hennepstro. Daarnaast zijn zij leverancier van het vacuüm verpakt ruwvoeder Hippofan Horse Dinner, de geperste Compact Stro strokorrel, gehakseld stro, koolzaadstro en vlas.

Eind 2008 heeft Thielen Diervoeders het bedrijf “van Aert diervoeders” overgenomen waardoor zij u nu ook van dienst kunnen zijn met het bezorgen van producten bij u aan huis. Mocht u het fijner vinden om zelf een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment, of heeft u maar een kleine hoeveelheid nodig? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in de winkel aan de Hultenseweg.

Door overname van het bedrijf van C. Huybregts uit Lage Mierden is er recent is ook een was- en reparatieservice toegevoegd aan het grote aanbod van producten en diensten. Uw dekens kunnen vanaf nu dus ook in eigen beheer met uiterste zorg worden gewassen of gerepareerd. Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Thielen Diervoeders? Neem dan eens vrijblijvend contact op of breng een vrijblijvend bezoek aan de winkel.