Kwaliteit diervoeders

Snelle service en levering

Grote keuze in voeders

Voor elk dier

Ons ruime magazijn

Altijd alles op voorraad

Was- en reparatieservice 

voor uw paardendekens

Uitbereiding van onze diensten

Vanaf 1 januari 2013 heeft Thielen Diervoeders het dienstenpakket uitgebreid met een eigen was- en reparatieservice voor paardendekens. Deze paardendekens worden geheel in eigen beheer gewassen en/of gerepareerd waardoor een nette en snelle service kan worden gegarandeerd. Op het gebied van reparaties is het wel gewenst om de dekens schoon aan te leveren, dan wel door ons vooraf te laten reinigen. Als een reparatie hoger is dan €20,00 nemen wij hierover contact met u op. Je betaalt dan wel de evt. waskosten.

U kunt bij Thielen terecht voor het wassen en repareren van:


• Winter-, stal- en regendekens
• Fleece- zweet- en onderdekens
• Sjabrakken
• Peesbeschermers en bandages

Naast deze diensten bent u bij Thielen ook aan het juiste adres om uw paardendekens waterafstotend te laten maken. Deze aanpak geeft een goede bescherming tegen vocht. Er kan geen 100% garantie worden afgegeven wanneer de dekens aan extreme invloeden van regen worden blootgesteld. Ook een beschadigde deken kun nooit helemaal waterafstotend gemaakt worden, waterdichtheid zit namelijk in de stof zelf. De dekens worden op natuurlijke wijze gedroogd.

Ophaalservice

Vanaf 10 stuks komt Thielen Diervoeders in de regio Tilburg gratis bij u aan huis om de dekens op te halen en weer af te leveren. U kunt de dekens natuurlijk ook meegeven tijdens voerleveringen of deze zelf langsbrengen in de winkel.