Ons ruime magazijn
Altijd alles op voorraad
Kwaliteit diervoeders
Snelle service en levering
Grote keuze in voeders
Voor elk dier

Paarden-, ruw- en kleindiervoeders

Thielen heeft in de loop van vele jaren een enorm klantenbestand opgebouwd als het gaat om het leveren van diervoeders in de meest brede zin van het woord. Voor de volledige paardenwereld heeft Thielen dan ook alle voorkomende voeders en ruwvoeders. Naast het grootse assortiment aan paardenvoeders heeft Thielen volop aandacht voor alle voorkomende kleindieren. Voor vogels, honden, katten, knaagdieren en kleine hoefdieren is dan ook een breed en gevarieerd assortiment aan voeders van vele kwalitatief hoogstaande merken.

Voor zowel de paardenvoeders als de kleindierenvoeders heeft Thielen een extra service. Er is namelijk geïnvesteerd in een eigen professioneel wagenpark. Dit loopt uiteen van een praktische bestelwagen tot en met grote eigen vrachtwagens, desgewenst voorzien van kooiaap. U hebt bij Thielen de keuze uit zowel kleinverpakkingen als grootverpakkingen en/of een combinatie daarvan. Handig om bijvoorbeeld grootverpakkingen te combineren met benodigd voer voor uw hobby- en/of privé gehouden dieren.

Paardenvoeders
De combinatie van vele producten van bekende merken en eenvoudige voeders als spelt, haver en lijnzaad.

Ruwvoeders
Paarden nuttigen van oorsprong voornamelijk ruwvoeders. Bekijk hier het assortiment.

Kleindiervoeders
Grote of kleine hoeveelheden voer voor vogels, honden, katten, knaagdieren en kleine hoefdieren.

Bezorging

En het eigen transport wordt door Thielen voor u extra aantrekkelijk gemaakt door elke bestelling vanaf 10 eenheden GRATIS in de grote regio rond Tilburg aan huis af te leveren. Maak gebruik van deze service of neem nu contact op meer te weten te komen over de specifieke mogelijkheden voor u.