Ons ruime magazijn
Altijd alles op voorraad
Kwaliteit diervoeders
Snelle service en levering
Grote keuze in voeders
Voor elk dier

Ruwvoeders

Diverse soorten beschikbaar

Kwalitatieve ruwvoeders

Van oorsprong eten paarden voornamelijk ruw voeder. Dit wil zeggen dat het grootste deel van de voeding uit kwalitatieve ruwvoeders dient te bestaan. Bij Thielen Diervoeders kunt u terecht voor een groot aanbod van deze speciale ruwvoeders waaronder:

  • Hartog Grasmix; gedroogd gras met structuurbrok. Het hele jaar door een constante kwaliteit, stofarm en schimmelvrij en perfect geschikt voor allergische paarden.
  • Hartog Compact Gras; puur gedroogd gras. Smakelijk en gezond ruwvoer, eiwitarm, vezelrijk en zonder extra toevoegingen.
  • Hartog Lucerne-Mix; super ruwvoer. Rijk aan natuurlijke vitaminen en mineralen, voorzien van alle essentiĆ«le aminozuren voor een optimale groei en ontwikkeling en de structuur en vezels zorgen voor een betere darmwerking.
  • Hippofan Horsedinner; dit type ruwe kwaliteitsvoer is smakelijk voor gedroogd voor uw paarden en bevat een laag eiwitgehalte.
  • Duits Weidehooi; leverbaar in balen van 15 tot 17 KG.
  • Hooi; leverbaar in grote balen van gemiddeld 400 KG.

Kosteloos aan huis bezorgen?

Vanaf een bestelling van 10 producten heeft Thielen Diervoeders de speciale service om deze orders in de regio van Tilburg kosteloos bij u aan huis te bezorgen. Is uw interesse voor het uitgebreide assortiment aan ruwvoeders gewekt? Breng dan eens een bezoek aan de winkel aan de Hultenseweg in Tilburg en laat u vrijblijvend informeren over het meest geschikte type ruwvoer voor uw paarden.