Ons ruime magazijn
Altijd alles op voorraad
Kwaliteit diervoeders
Snelle service en levering
Grote keuze in voeders
Voor elk dier

Handelsonderneming Thielen Diervoeders

Over ons

Over ons

Het in Tilburg gevestigde Thielen Diervoeders bezit een uitgebreide winkel, een transportbedrijf en een fouragehandel. Naast de diervoeders wordt er een groot assortiment aan verzorgingsartikelen, stalartikelen, strooisels, bodembedekkers en ruiterkleding aangeboden. Zowel agrariërs als particulieren en ook bedrijven kunnen hiervoor dan ook bij Thielen Diervoeders terecht. Binnen de fouragehandel is Thielen Diervoeders Nederlands importeur op het gebied van Aubiose Hennepstro. Daarnaast zijn zij leverancier van het vacuüm verpakt ruwvoeder Hippofan Horse Dinner, de geperste Compact Stro strokorrel, gehakseld stro, koolzaadstro en vlas.

Overname "Van Aart Dierenvoeders"

Eind 2008 heeft Thielen Diervoeders het bedrijf “van Aert diervoeders” overgenomen waardoor zij u nu ook van dienst kunnen zijn met het bezorgen van producten bij u aan huis. Mocht u het fijner vinden om zelf een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment, of heeft u maar een kleine hoeveelheid nodig? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in de winkel aan de Hultenseweg.

Uitbreiding van ons assortiment

Door overname van het bedrijf van C. Huybregts uit Lage Mierden is er recent is ook een was- en reparatieservice toegevoegd aan het grote aanbod van producten en diensten. Uw dekens kunnen vanaf nu dus ook in eigen beheer met uiterste zorg worden gewassen of gerepareerd. Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Thielen Diervoeders? Neem dan eens vrijblijvend contact op of breng een vrijblijvend bezoek aan de winkel.